Despre noi

About img

Fondată în 1991, ACCENT GROUP, reprezintă un grup de întreprinderi care oferă o gamă largă de servicii.

De la lansare, principalele domenii de activitate au fost distribuția și furnizarea soluțiilor IT. În ultimele decenii, ACCENT GROUP a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari distribuitori din Republica Moldova, cu reprezentarea locală de succes a unor companii de top IT și de telecomunicații: IBM, ALCATEL-Lucent și altele.

În ultimul deceniu, ACCENT GROUP și-a diversificat activitatea prin implicarea în domenii precum construcția rețelelor de infrastructură, centre de afaceri moderne de clasa A+ și reședințelor private.

Viziunea noastră este să venim în continuu cu idei excelente și să le punem în aplicare. Suntem dornici să investim în viitoarele realizări și în stabilirea de noi parteneriate la nivel de co-investiție. Odată cu înființarea ACCENT Investment, am început implementarea propriilor proiecte în domeniile IT, Telecomunicații, Infrastructură Rutieră, Imobiliar, Educație, Energie și sectoarele Agro.

president
president

Mesaj din partea președintelui ACCENT GROUP, Vladimir Russu

„Credem cu tărie că trăim în epoca oportunităților excelente, iar locația strategică a țării noastre permite o extindere amplă. Scopul nostru este de a evolua și de a ne dezvolta sub motto-ul „ACCENT pe eficiență” în paralel cu filozofia noastră transparentă de management al afacerilor, pentru a satisface atât clienții, cât și angajații noștri.”

Despre Vladimir Russu

Proiectele noastre

Construim și dezvoltăm viitorul mediu pentru comunicații, muncă și viață luxoasă. Ne angăjăm în proiectele pentru găsirea soluțiilor inteligente și noi la problemele mari și mici. În ultimii 30 ani, am implementat cu succes proiecte TIC, de educație, Infrastructură și proiecte de construcții în Republica Moldova și în străinătate.

Mai mult

Directii noastre

DISTRIBUȚIE

Accent Electronic - este unul dintre cei mai mari distribuitori de componente PC, periferice și accesorii din Moldovei. Compania a fost fondată în 1991 și continuă să se dezvolte cu succes pe piața din Republica Moldova. Principalele activități ale companiei este vânzarea și distribuția de produse IT a brăndurilor bine cunoscute internațional, cum ar fi: Dell, HP, Acer, Asus, Canon, Kingston, IBM, Lenovo, Logitech, TP-Link, AOC și multe altele.

Mai mult

INTEGRAREA DE SISTEM

Accent Electronic - oferă OSS de calitate și soluții IT de securitate corporativă, precum și pentru domeniul Telecom, Bancar și al Energiei Regenerabile. În prezent, Accent Electronic oferă soluții optimizate și de ultimă generație pentru a ajuta clienții în diferite probleme elaborînd proiecte de scară largă, pe baza experienței și competenței noastre tehnice aprofundate.

Mai mult

MAGAZIN

ACCENT.md este un magazin modern de tehnologii IT ce oferă o gama larga de produse (laptop-uri, calculatoare, televizoare, imprimante, periferice gaming, echipamente audio etc.) de marci mondiale bine cunoscute ca: Dell, HP, Acer, Asus, Canon, Kingston, IBM, Lenovo, Logitech, TP-Link, AOC si multe altele.

Mai mult

SERVICE CENTRU

Service Centru "Accent Electronic", este specializat în prestarea serviciilor de asistență, întreținere și deservirea tehnică a IT echipamentelor și accesoriilor. Serviciile noastre includ: diagnosticarea, repararea pe garanție și post-garanție a echipamentelor electronice. Prezența constantă a unei game largi de piese de schimb în depozitele noastre ne permite să reacționăm prompt la solicitările primite și să efectuăm reparațiile în cel mai scurt interval de timp.

Mai mult

Realizarile & partenerii nostri

47617

Reparatii efectuate de centrul nostru de service

30

Proiecte implementate cu succes

731

Tenderi castigate

90

Parteneri globali

Career

Sales Manager/ Manager Vînzări

ACCENT Electronic dispune de locul vacant de Manager de Vînzări. Obiectivul postului este de a interacționa cu clienții corporativi în scopul promovării, vînzării produselor și serviciilor Accent Electronic.

SPECIALIST ÎN ECHIPAMENTE DE REȚEA ȘI SECURITATE ÎN REȚEA (PRE-SALES TECHNICAL SUPPORT)

ACCENT ELECTRONIC este în căutarea unui nou membru în echipă pentru a suplini poziția vacantă de Pre-Sales Technical Support. Candidatul potrivit trebuie să cunoască în profunzime rețelele IP (IP networks) precum și Securitatea de rețea în conformitate cu cerințele reglementare și cele mai bune practici (best practices).

MANAGER ÎN DEPARTAMENTUL DE ACHIZIȚII DE ECHIPAMENTE IT ȘI TELECOMUNICAȚII

ACCENT ELECTRONIC anunță poziția vacantă de Manager în departamentul de achiziții de echipamente IT și telecomunicații.

BRAND MANAGER/ MANAGER ACHIZIȚII

Accent Electronic caută o persoană care se pricipe în tehnica IT, calculatoare, gadgeturi și se înteresează de ultimile noutăți din lumea IT pentru suplini poziția de Brand Manager.

Mai mult

Stiri

Toate noutatile >
news

DLP-tehnologia de protecție a datelor acum și în băncile din Moldova

Mai mult >
news

Accent Group News – Vladimir Russu

Mai mult >
news

Accent Group News – Rebranding

Mai mult >

Contacte

logo logo

Adresa: Strada Bulgară 33/1, Chișinău

Numarul: +373 (22) 577 - 979

Email: main@accent.md