Accent Group News – Rebranding

Astăzi, compania Accent Group a făcut un pas important în istoria sa, unindu-și toate direcțiile sub simbolul comun al mărcii ACCENT.

Logo-ul actualizat al Accent Grup include un simbol cu dungi orizontale ce reprezintă reproducerea literei „E”. Dungile orizontale din această interpretare exprimă stabilitate și încredere, în timp ce culoarea albastră simbolizează tehnologia, inovația și industria digitală.

Compania nu doar a actualizat logo-ul, dar și a creat un brand puternic și versatil, gata să se dezvolte, să meargă în pas cu timpul și să ofere clienților săi cele mai bune soluții de pe piață!

Compania există pe piață din 1991 și, pe toată durata existenței sale, nu și-a schimbat simbolurile. În 2020, compania a atins un nou nivel, stabilind scopuri ambițioase de dezvoltare a afacerii iar rebrandingul a fost unul dintre punctele în calea realizării acestor obiective.

Pentru Accent Group, viabilitatea înseamnă a face mai bine cu fiecare zi prin inovație și progres tehnologic. Fiind unul dintre principalii furnizori de soluții IT din Moldova, avem toate capacitățile de a crea schimbări și în primul rând am decis să începem cu noi înșine!