Cariera

Sales Manager/ Manager Vînzări

ACCENT Electronic dispune de locul vacant de Manager de Vînzări. Obiectivul postului este de a interacționa cu clienții corporativi în scopul promovării, vînzării produselor și serviciilor Accent Electronic.

SPECIALIST ÎN ECHIPAMENTE DE REȚEA ȘI SECURITATE ÎN REȚEA (PRE-SALES TECHNICAL SUPPORT)

ACCENT ELECTRONIC este în căutarea unui nou membru în echipă pentru a suplini poziția vacantă de Pre-Sales Technical Support. Candidatul potrivit trebuie să cunoască în profunzime rețelele IP (IP networks) precum și Securitatea de rețea în conformitate cu cerințele reglementare și cele mai bune practici (best practices).

MANAGER ÎN DEPARTAMENTUL DE ACHIZIȚII DE ECHIPAMENTE IT ȘI TELECOMUNICAȚII

ACCENT ELECTRONIC anunță poziția vacantă de Manager în departamentul de achiziții de echipamente IT și telecomunicații.

BRAND MANAGER/ MANAGER ACHIZIȚII

Accent Electronic caută o persoană care se pricipe în tehnica IT, calculatoare, gadgeturi și se înteresează de ultimile noutăți din lumea IT pentru suplini poziția de Brand Manager.

Senior Java Developer

Accent Electronic este în căutarea de Senior Java Developer cu cunoștințe în sisteme IT, concepte hardware și software și experiență în design/ dezvoltare, implementare a sistemelor IT end-to-end și sisteme integrate de securitate IT.

Inginer Sisteme IT/ Specilist Securitate Software

Accent Electronic ca Integrator de Sistem, este în căutarea unui nou membru în echipă, cu scopul de a completa poziția de Security Software Specialist/ IT Systems Engineer pentru lucru cu Partenerii și Clienții noștri Locali și Internaționali.

Manager de vînzări B2B (sfera IT)

ACCENT Electronic dispune de locul vacant de Manager de Vînzări B2B în sfera IT. Candidatul potrivit este o persoană deschisă și comunicabilă cu experiență în vînzări B2B în sfera IT, cunoaște bine soft și hard, este activ și energic și atent la detalii.

logo

Adresa: Strada Bulgară 33/1, Chișinău

Numarul: +373 (22) 577 - 979

Email: main@accent.md