De la fondarea sa în 1991, Accent Electronic a început povestea de succes ca prima și principală  companie al Accent Group, în principal angajată în distribuția  brandurilor  IT majore din Republica Moldova.


Companie, una dintre primele în Moldova, a început să formeze o rețea de dealeri. Impulsul pentru acest lucru a fost acordul semnat cu producătorii internaționali Hewlett Packard și IBM. De atunci, anii de experiență au permit Accent Electronic să ocupă poziții de lider pe piața de IT, în domenii cum ar fi: instalarea de sisteme, repararea și întreținerea.

 

Misiunea companiei - este de a furniza comercianți cu amănuntul cu sisteme IT și IT-componente, oferind acces la o gamă largă de produse și tehnologii avansate, furnizînd cele mai înalte standarde de servicii pentru fiecare client și creînd condiții pentru o creștere durabilă a rentabilității  partenerilor noștri.


Accent Electronic promovează activ brandurile pe care reprezintă, printr-o rețea extinsă de dealeri. Rețea de dealeri include mai mult de 100 de companii de încredere și de succes în întreaga țară, făcându-l echipament IT mult mai accesibil pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova.


Fiind de peste 20 de ani pe piața  IT din Republica Moldova, Accent Electronic a  acumulat o mulțime de experiență practică și-a dezvoltat abilitățile unice care  permite să ofere soluții de calitate pentru sistem de integrare.

Accent Electronic este foarte activ pe piața locală, are o reputaţie dovedită  de a oferi servicii și soluții pentru întreprinderi, furnizorii de servicii și organizațiile de telecomunicații din Republica Moldova. Consultanții noștri au câștigat experiență și cunoștințe vaste, atât la nivel local cât și internațional.


 În prezent, Departamentul Sisteme de Integrare  Accent Group conduce direcția locală la un progres luminos a tehnologiei și pas cu pas pătrunde pe piața regională, împreună cu partenerii săi. Reteaua de dealeri ACCENT ELECTRONIC include multe parteneri de încredere, cu experiență și de succes în întreaga țară, care  permite companiei de a face tehnologii accesibile tuturor oamenilor din Republica Moldova.Sala de noutăţi

2019-01-24

Регламент Акция по мониторам АОС

Регламента №АОС10 от 01.11.2018

2018-03-19

DELL Inspiron 5000

DELL Inspiron 5000

2017-11-06

DELL EMC SPEED UP

2017-10-11

Canon-Ploter

Canon-Plotermai multe ştiri