Ceremonia de inchidere a sezonului 2013 V1 Challenge – «V1 Challenge Moldova Closing Season Party»

2013-10-23

  

 

Al doilea an consecutiv, a avut loc în Moldova campionat captivant de curse auto V1 Challenge. Compania Accent Group a devenit sponsorul general al evenimentului, care a durat toată perioada de vară  în cele patru orașe al  țării noastre: Chișinău, Comrat, Bălți și Hîncești.

 

Mișcare constantă înainte și dorința de a câștiga - asta e ceea ce distinge Accent Group și ne permite să se dezvolte. Nu este surprinzător faptul că anume acest sport, plin de adrenalina si viteza de zbor, ne atrage. Împreună cu persoane îndrăznețe, ambițioase, piloți de aceste curse, noi promovam un stil de viață sănătos și dezvoltăm țara noastră.

 

În acest an am văzut multe curse frumoase, am premiat cu cupe cei mai buni piloți și am avut emoții de neuitat  pe traseu V1 Challenge . Împreună cu mii de spectatori , ne-am bucurat de performanțe excelente la mare viteză și în unison am bucurat de succesele câștigătorilor. Piloții profesioniști Volkicar au demonstrat abilităţi uimitoare și precizie de mișcare . La prima vedere , masina Volkicar arata ca o jucărie , dar 120 putere de cai, viteză de până la 150 km pe oră și traseul excelent permite piloților să zburde în serios. Să privească cursele  au adunat spectatori de la mic la mare, competiţie a provocat o plăcere deosebită la copii. Unii din ei visează serios de a deveni piloti de curse.

 

În Piața Marii Adunări Naționale  din Chișinău, competiţie a fost urmarită cu interes  de cître Ministrul Justiției, Oleg Efrim și Ministrul  Afacerilor Interne Dorin Recean. Oleg Efrim nu ascundea emoțiile sale: "Acesta este un spectacol foarte interesant. Nu am ratat nici o singură cursă, care a avut loc la Chișinău. De fiecare dată  primesc  o mare placere,  tot ce se întâmplă pe traseu – e foarte interesant. "

 

După o luptă grea au fost determinaţi finalistii: Golovihin Andrei (Moldcell) situat pe locul al treilea, Naku Semen (Moldcell) a venit al doilea, și Muradov Timur (Fincombank) a primit laurii câștigătorului. După concurs Timur Muradov s-a împărtășit cu impresiile sale: "In timpul cursei mi-a fost un pic teamă, dar am suprimat acest sentiment cu credința în victorie. Din punct de vedere moral a fost dificil,  dar tot  ce am planificat - am reuşit! "

 

La sfârșitul  tuturor curselor, când emoțiile s-au răcit un pic, a venit timpul să felicite finaliștii pentru spectacole minunate într-o atmosferă prietenoasă și relaxată. La Leogrand Convention Center a avut loc ceremonia de închidere a sezonului 2013 V1 Challenge - "V1 Challenge Moldova Closing Season Party», la care au fost  toți partenerii și participanții. Președintele companiei Accent Group, domnul Russu a fost unul dintre principalii oaspeți ceremoniei și a primit un premiu din mâinile directorului și organizatorul CNA (Club National Autosport), Dl. Chiril Gaburici pentru sprijinul și participarea la acest eveniment.

 

Accent Group sprijină în mod activ nu numai V1 Challenge Moldova, dar, de asemenea, multe alte evenimente, care deschid noi laturi de îndemanare şi talent ai cetăţenilor din Republica Moldova.

 

Reportaj video  aici: Ceremonia de Inchidere a Sezonului - V1 Challenge Moldova


NoutăţiArhivă


Vă rugăm, selectaţi o dată
Sau puteţi folosi cuvinte cheie de căutare