Întîlnire B2B pentru oamenii de afaceri din Polonia şi Republica Moldova

2014-02-24

Pe data de 24 februarie, Accent Group a participat la întâlnire  B2B pentru oamenii de afaceri din Polonia și Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat de către BC Mobiasbancă, Groupe Societe Generale împreună cu Asociația Europeană de Afaceri și Ambasada Republicii Polonia  în Republica Moldova.
 
Scopul întâlnirilor a fost de a identifica contacte și oportunități de afaceri pe piața poloneză și de a prezenta avantajele comparative ale Republicii Moldova.
 
Companiile poloneze au fost reprezentate pe următoarele  sectoare: biomasă și  energie regenerabilă, sisteme de recoltare, producția de mașini agricole, management de alimentare cu apă, producția sistemelor și echipamentelor frigorifice, sectorul  bancar,  producția de zahăr,  sectorul de consultanță şi logistică.
 
Evenimentul a adunat  peste 50 de participanți din sectorul privat, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Economiei, precum și reprezentanții ai administrației publice locale din Polonia.
 
Reprezentanții Accent Group au avut o mare oportunitate de a explora posibile modalităţi de cooperare și de a stabili contacte profesionale la cel mai înalt nivel.
 

NoutăţiArhivă


Vă rugăm, selectaţi o dată
Sau puteţi folosi cuvinte cheie de căutare