Accent Group organizeaza actiunea de binefacere la casa internat pentru copii cu dificiente mintale

2013-12-20

In ajunul Anului Nou 2014 compania Accent Group a petrecut  actie de binefacere.  Noi am vizitat casa internat pentru copii cu dificiente mintale din orasul Hincesti.
 
In acest internat locuiesc numai fete, 315 persoane, 130 dintre care sunt imobilizate la pat. Acesti copii sunt singuratici si n-au ajutor din partea celor apropiati, cu excepţie oamenilor care nu sunt indiferenti de situatia creata.  Aflind din timp de ce anume are nevoie casa internat, am inceput sa colectam sursele necesare. Fiecare angajat al companiei a donat surse si in asa mod a fost colectat aproximativ 11 mii lei.  Din aceasta suma am procurat 600 kg de mere, biscuiţi si bomboane de la compania “Bucuria”,  80 de litri de sapun lichid, 125 de litri de sampon, 26 de litri de solutie pentru vesela. De asemenea am adus 5 cutii cu haine si incaltaminte colectate de colaboratorii companiei noastre.
 
Colaboratorul Accent Group Ghenadii Maangos vizitind casa de copii se imparte cu impresiile: “Cind am sosit la locul destinat, afara erau citeva fete a acestui internat. Ele imediat au inceput sa acorde ajutor in descarcarea cumparaturilor din autocamion. Era nemaipomenita bucuria lor, vazind atitea mere si bomboane. A aparut sentimentul ca pentru ei aceste cadouri sunt o mare fericire, o posibilitate rara de a simti atmosfera de sarbatoare si bucurie. ”
 
 
Suntem foarte bucurosi ca am avut posibilitatea de a acorda ajutor copiilor orfani. Ne vom stradui sa acordam ajutor si pe viitor. 

NoutăţiArhivă


Vă rugăm, selectaţi o dată
Sau puteţi folosi cuvinte cheie de căutare