Accent Group şi ESDF au organizat al doilea Eveniment de Caritate de Crăciun pentru copii cu leucemia de la Institutul Oncologic, Chisinau

2013-12-31

Nimic nu ne face mai fericiți decât un zâmbet pe fața unui copil! Aceasta deviza a îndrumat de mai multe ori deja echipa noastra.

 

Accent Group în colaborare cu ESDF a organizat al doilea Eveniment de Caritate de Craciun pentru copii cu leucemie. În acest an el a avut loc la  30 decembrie.

 

Spre marea noastră bucurie la acest eveniment, de asemenea, s-au alăturat  prietenii noștri de la Consulatul Onorific al Republicii Coreea în Republica Moldova.

 

Colaboratorii Accent Group, ESDF și Consulatul Onorific Coreean reacționat la acest eveniment cu mare grijă și atenție prin donarea  de bani și contribuind la organizarea evenimentului, au cumparat cadouri speciale, în conformitate cu nevoile și preferințele copiilor.

 

Echipa noastra prietenoasa a apropiat la fiecare copil cu urări calde în ajunul sarbatorilor de iarna. Am fost foarte fericiți să vedem fețe strălucitoare, zâmbitoare și  dispoziţia lor pozitivă, cel puțin pentru câteva minute.

 

 La sfârșitul evenimentului colaboratorii Accent Group s-au  îndrăgostit de micii eroi și nu au vrut să se despartă de ei. Aceste momente nu se vor uita niciodată. Copii au primit cadouri și dulciuri, fructe și pizza. Ei au citit poezii, au cântat cântece și au demonstrat talentele lor în colectarea de puzzle-uri, împreună cu echipa noastră, care a promis să vină și să i viziteze din nou, foarte curând.

 

Vrem să exprimăm aprecierea noastră sinceră de a tuturor celor care s-au implicat în acest Eveniment de Caritate de Craciun pentru copii cu leucemie și împărtășit cu ei momentele de bucurie și fericire!

 
 
                                                                                  


NoutăţiArhivă


Vă rugăm, selectaţi o dată
Sau puteţi folosi cuvinte cheie de căutare