Accent Group şi ESDF au organizat Evenimentul de Caritate de Crăciun pentru copii cu leucemie de la Institulul Oncologic, Chisinau

2012-12-24

Nimic nu  ne face mai fericiți decât un zâmbet pe fața unui copil!

 

Accent Group în colaborare cu ESDF a organizat al doilea Eveniment de Caritate de Craciun pentru copii cu leucemie. Acţiune a avut loc la 14 decembrie.

 

Colaboratorii  Accent Group, ESDF și Consulatul Onorific Coreean au reacționat la acest eveniment cu mare grijă și atenție prin donarea  de bani și contribuind la organizarea evenimentului, au cumparat cadouri speciale, în conformitate cu nevoile și preferințele copiilor.

 

Echipa noastră a decis să creeze o atmosferă de neuitat de bucurie și de distracție, am invitat pe Moș Crăciun și ajutoarele lui (colaboratorii ai Accent Group și ESDF). Program  distractiv de cântece și concursuri a adus bucurie nu numai pentru copii, ci și pentru părinții lor grijulii, care locuiesc împreună cu copiii lor în spital pentru o perioadă lungă de tratament.

 

Am fost foarte fericiți să vedem fețe strălucitoare, zâmbitoare și  dispoziţia lor pozitivă, cel puțin pentru câteva minute.

 

La sfârșitul evenimentului colaboratorii Accent Group s-au  îndrăgostit cu mici eroi și nu au vrut să se despartă de ei. Aceste momente nu o vom uita niciodată. Copii au primit cadouri de la Moş Crăciun, dulciuri, fructe și pizza. Ei au citit poezii, au participat la concursuri, au cântat cântece și au dansat împreună cu echipa noastră, care a promis să vină și să viziteze-le din nou, foarte curând.

 

Vrem să exprimăm aprecierea noastră sinceră de a tuturor celor care s-au implicat în acest Eveniment de Caritate de Craciun pentru copii cu leucemie și împărtășit cu ei momentele de bucurie și fericire!


NoutăţiArhivă


Vă rugăm, selectaţi o dată
Sau puteţi folosi cuvinte cheie de căutare