În 1996, Accent Group a început activitatea sa de construcții, și de atunci, are cele mai avansate și modernizate soluții pentru a satisface cerințele clienților cum ar fi:  calitate, fiabilitate, eficiență și finalizarea la timp a proiectelor.

 

Lucrări de construcții sunt efectuate de către compania Accent Group - Reprolux SA, care a fost stabilită în primul rând ca o companie de construcții. Mai târziu, ea a extins activitățile sale şi a  devenit un furnizor de soluții și servicii - de la proiectare până la construirea unei finisaje interioare complete cu ajutorul partenerilor exclusivi de Reprolux in intreaga lume.

 

În prezent, compania  cooperează în termeni de dealer şi partener cu mai mult de 50 branduri internaționale, cum ar fi:

 

 • furnizori de telecomunicaţii şi serviсii IT:  IBM, Alcatel-Lucent, Astec Underground, TORO Group, Prysmian cables, Lancier Cable GmbH etc.

          

 •  producători de imobilier: Angelo Cappellini, Antico Cadore, Bottega d’Arte, Ceppi Style, Carpanelli, Lindab etc.

           

 • echipament sanitar, mijloace pentru tratare apei si accesorii: Jacuzzi Europe, Fornara & Maulini SPA, PURE-PRO Water Corp, Ibrubinetterie etc.

          

  • echipamente de iluminat și accesorii: LEDS-C4,  AQUAFUOCOO Mood, NATIVO, EcoSmartFire etc.;

            

climatizareAirfree,ViessMann , BestBoard , VOGEL&NOOT, Thermona , HERZ Armaturen GmbH şi multe altele.

 

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte realizate de Accent Group a devenit construcția “la cheie” cladirei de birouri  moderne de clasa A  + in centrul orasului care a fost finalizată în 2007. Acesta a devenit imediat una dintre principale atractii ale orasului, datorită arhitecturii sale unice și stil, precum și exclusivitatea materialelor folosite pentru echipamente si decor.

 

Accent este acum proprietarul mândru de Medias Business Center, un centru de afaceri de clasa A,  complet echipat care  funcționează  în centrul istoric al capitalei.  Cele mai mari companii internaționale au ales acest centru să se stabilească sediul lor.

 
Sala de noutăţi

2014-10-10

Accent Group a început o cooperare cu LedNed

Accent Group are placerea sa anunte ca a dobândit un nou partener în persoana unei dintre cele mai mari companii din Olanda - LedNed.

2014-03-21

Airfree Fit - Fit and Breath

The natural solution for asthma, allergies, mould and contaminated air

2014-02-12

Airfree Lotus - a breath of pure inspiration

The natural solution for asthma, allergies, mould and contaminated air

2013-12-11

Airfree Iris - renowned design

The natural solution for asthma, allergies, mould and contaminated air


mai multe ştiri 

 

NEWS: