În anul 1996, Accent Group a început activitatea sa in domeniul construcțiilor, și de atunci, are cele mai avansate și moderne soluții pentru a satisface cerințele clienților si beneficiarilor sai: calitate, inovatie, eficiență și finalizarea la cheie a proiectelor.

Lucrările de construcții sunt efectuate de către compania-membra a Accent Group - Granit Imobil, care a fost stabilită initial ca o companie de construcții si mai târziu, si-a extins activitățile sale şi a devenit un furnizor de soluții și servicii complexe 'la cheie', incepind de la proiectare si până la darea finala in exploatare si operare.

Unul dintre cele mai provocatoare proiecte realizate de Accent Group se considera construcția “la cheie” a cladirii de birouri  moderne de clasa A + in centrul orasului, finalizată în 2007. Acesta a devenit imediat una dintre principale atractii ale orasului, datorită arhitecturii sale unice și stil, precum și exclusivitatea materialelor folosite pentru echipamente si decor.

In 2020, Accent Group este un dezvoltator imobiliar important, avind in proprietate si administrare Medias Business Center, Platinum Business Center si un centru de afaceri de clasa A,  complet echipat, amplasat în centrul istoric al capitalei, pe adresa: bd. Stefan cel Mare si Sfint, 182, unde unele dintre cele mai mari companii internaționale au ales să isi stabilească sediul lor.

 
Sala de noutăţi

2014-10-10

Accent Group a început o cooperare cu LedNed

Accent Group are placerea sa anunte ca a dobândit un nou partener în persoana unei dintre cele mai mari companii din Olanda - LedNed.

2013-02-13

Ancient City Luxurious Resort Community

Accent Investment initiated the process of assessing the interest of third party strategic and financial investors in participation in the construction and operating the unique Luxurious Residential Resort - ‘Ancient City’, in the heart of the Cradle of Civilization – Crete, Greece.

2012-11-05

International Business Center

Accent Investment initiated the process of assessing the interest of third party strategic and financial investors in participation in the construction and operating the International Business Center with a unique architectural design, located in the heart of Chisinau, the capital of the Republic of Moldova.


mai multe ştiri